Wegens beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark, raden wij je aan om met het openbaar vervoer naar Sportcampus Zuiderpark te komen. Kom je toch met de auto, vertrek dan op tijd. Er vinden werkzaamheden plaats rondom de Sportcampus en het kan druk worden door alle judofans die komen genieten van het judospektakel in Den Haag. Bekijk hieronder alle bereikbaarheidsinformatie.

Adres
Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22
2533 SR Den Haag

Met de trein
Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark. Pak tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen of bus 26 richting Zuiderpark.

Met de bus
Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt bus 26 richting het Zuiderpark. Met de tram Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekken tram 9 (Vrederust) en tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

Met de fiets
Bij Sportcampus Zuiderpark zijn voldoende fietsenstallingen.

Parkeren
De beste manier om naar Sportcampus Zuiderpark te komen is met het openbaar vervoer. Reist u toch met de auto, maak dan gebruik van Parkeergarages Leyweg 1 en 2.

Parking LEYWEG 1 – Leyweg 791 Z – 2545 GM Den Haag
Openingstijden
Ma – Zo: 07.15 – 23.15 uur

20 minuten lopen of tram 9 pakken.
Tram 9 uitstappen halte

Zuiderpark/Melis Stokelaan Parking LEYWEG 2 – Hengelolaan 170 Z – 2545 JS Den Haag
Openingstijden
Ma – Za: 8.00 – 21.00 uur
Zo: 10.00 – 19.00 uur

15 minuten lopen

ANWB Verkeersinformatie Den Haag

Wegwerkzaamheden Melis Stokelaan
Aan de Melis Stokelaan wordt de oude riolering vervangen. Daarnaast komt er een apart riool voor het regenwater. Omdat regenwater schoon is hoeft het niet gezuiverd te worden en kan het zo naar vijvers of sloten. Naast deze werkzaamheden wordt de laan ook heringericht. De rijbaan wordt in beide richtingen versmald naar 4,5 meter. Door die versmalling is er ruimte om de middenberm te verbreden en meer groen aan te brengen. Er komen stukken gras en bomen.

Overlast
Voor de uitvoering van de werkzaamheden aan het riool moet de straat in zijn geheel open. De Sportcampus blijft tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar. Verder kun je tijdens de werkzaamheden niet parkeren in de straat.

To search, begin typing